Snickers Original ble årets NOBB`er

NOBB-konferansen 2008 er godt i gang, og fredag ble den presisjetunge Årets NOBB'er utdelt for ellevte gang.

En håndfull av de beste leverandørene av elektronisk informasjon var nominert, men det var Snickers Original som trakk det lengste strået på konferansen i hovedstaden. Prisen skal oppfylle seks krevende kriterier, alle knyttet opp mot bruken av NOBB (Norsk Byggevarebase).

- Snickers har lang fartstid som medlem i NOBB, de er aktive og har et stort engasjement. Snickers ser på NOBB som et viktig ledd og et verktøy for å drive sin virksomhet videre for å ivareta gode kunderelasjoner, het det i begrunnelsen fra juryen. På vegne av Snickers ble Årets NOBB`er tatt i mot av markedskoordinator Mona Wold, som fikk blomster, klem og diplom fra utdeler og styreformann i Norsk Byggtjeneste, Carl Otto Løvenskiold.

Årets konferanse går over to dager og har samlet 250 deltakere. Som en rød tråd gjennom det hele; Effektivisering og logistikk. TBFs standardiseringsprosjekt og Byggtjenestes store flaggskip, bygg-e, var begge temaer der målet er implementering av e-handelsløsninger som vil bedre samhandlingen i byggenæringen. Resultatet vil være lavere driftkostnader og økt verdiskapning, gjennom friksjonsfrie og sømløse bestillinger, ordrebekreftelser og fakturaer.