Moe & Brødsgaard til Norge

Det danske rådgivende ingeniørselskapet Moe & Brødsgaard har bestemt seg for å åpne kontor i Norge.

Moe & Brødsgaard ser et stort potensial i det norske markedet, hvor bedriften allerede er i gang med flere større prosjekter.

Samtidig har Moe & Brødsgaard erfart at lokal tilhørighet gir en mer effektiv prosjektløsning. Derfor mene de tiden nå er inne for en reell etablering i Norge, og Moe og Brødsgaard åpner kontor i Oslo - Moe & Brødsgaard Norge. Firmaet forventer etablering av kontoret rundt årsskiftet.

Opprettelsen av kontoret i Norge kommer etter en strategisk beslutning om å utvide fokus geografisk og i forhold til forretningsmulighetene i Norge.

- Beslutningen om å opprette et kontor i Norge er tatt på bakgrunn av grundige strategiske overveielser og de erfaringene vi har fått de siste årene. Vi ser et stort potensial ved å etablere et lokalt kontor i Oslo, og det vil være med til å utvikle Moe & Brødsgaard fremover, sier adm. dir. Christian Listov-Saabye fra Moe & Brødsgaard.

Kontoret vil ledes og bygges opp av Sune Wendelboe. Sune har vært ansatt i Moe & Brødsgaard i åtte år og har de siste to årene stått i spissen for Moe og Brødsgaards Design Team, som har vært involvert i flere norske prosjekter.

- Vi har allerede et stort nettverk i Oslo-området takket være de prosjektene og konkurransene vi til nå har deltatt i. Den lokale rekruttering til Oslo-kontoret er i full gang, og med mer enn 300 høyt kvalifiserte medarbeidere i ryggen, er vi fra første stund i stand til å yte tverrfaglig engasjert rådgivning. Vi ser frem til et enda sterkere samarbeid med våre norske samarbeidspartnere, sier prosjektsjef Sune Wendelboe fra Moe & Brødsgaard.

Moe & Brødsgaard er akkurat nå i gang med flere prosjekter i Norge, bl.a. en kombinert svømmehall og wellnessenter i Hamar kommune, et stort parkeringsanlegg mellom den nye operaen og Oslo S, og firmaet har nettopp vunnet planleggingen av et idrettsanlegg i Gystamyr. Samtidig har firmaet ute tilbud på flere spennende oppgaver.

Selskapet har 300 ansatte i København, Århus, Ålborg og Fredericia.