Ny ledelse i C. F. Møller Norge

Aud Randi Astad er ansatt som faglig leder og Solveig Anette Erdahl som daglig og administrativ leder for Arkitektfirmaet C. F. Møllers avdeling i Norge.

Den nye ledelsen skal være med å ivareta, styrke og fremtidssikre C. F. Møllers strategiske posisjon i Norge. Erik Engerud fortsetter også som avdelingsleder for kontoret i en overgangsfase.

Aud Randi Astad (44), sivilarkitekt MNAL, tiltrer 6. oktober. Hun skal ivareta konceptutvikling og teamledelse for kontoret i Norge, og får ansvaret for prosjektenes faglige kvalitet.

Solveig Anette Erdahl (44), sivilarkitekt MNAL, tiltrer 13. oktober. Hun har ansvaret for driften av kontoret i Norge og skal bl.a. ivareta HR og økonomistyring, samt den offentlige og private akkvisisjon.

Foruten store nasjonale og internasjonale arkitektoppgaver vil også planarbeid, prosjekter i mindre skala og miljøriktig prosjektering være satsningsområder for Norgeskontoret fremover.

Astad er utdannet sivilarkitekt MNAL fra Norges Tekniske Høgskole i Trondheim i 1991. Hun startet som nyutdannet arkitekt hos Eliassen og Lambertz-Nilssen Arkitekter AS, og har vært en av arkitektene i staben hos Kristin Jarmund Arkitekter AS siden våren 1999. Hos Kristin Jarmund Arkitekter har hun vært prosjektleder for bl.a. Ny Café i Den Franske Sal i Nasjonalgalleriet, for planarbeid i Sandvika og byggeprojektet Skattens Hus for Entra Eiendom.

Erdahl er 44 år og utdannet sivilarkitekt MNAL fra Norges Tekniske Høgskole i Trondheim i 1992. Siden 1992 har hun sammen med ulike partnere drevet egen arkitektpraksis, de første 5 år i Stavanger, og de siste 9 år som en av to partnere i Derlick Arkitekter AS i Oslo der hun også var daglig leder i 4 år. Byggeprosjekter som kan nevnes i forbindelse med Solveig Anette Erdahls arbeide som prosjektleder /ansvarlig arkitekt, er nybygg og ombygning af Hotel Bristol og Aschehoug Forlag i Oslo for Olav Thon Gruppen, og revitalisering av verkstedhaller og bygging av nye næringsbygg på gamle Myrens Verksted i Oslo.

Arkitektfirmaet C. F. Møller er en av Skandinavias eldste og største arkitektvirksomheter med 314 medarbeidere fra 18 forskjellige land. Arkitektfirmaet har hovedkontor i Århus og avdelinger i København, Vejle, Aalborg, Oslo, Stockholm og London.