Erfaren prosjektleder - Buer Entreprenør AS

Buer Entreprenør AS er en tradisjonsrik virksomhet i Telemark og Vestfold med hovedkontor i Skien og distriktskontor i Sandefjord. Selskapet har 105 ansatte og i 2007 var omsetningen 278 millioner kroner. Buer Entreprenør er en del av BackeGruppen.

FirmaBuer Entreprenør AS
Fylke
Søknadsfrist17.10.2008

Erfaren prosjektleder
 

Buer Entreprenør AS er i utvikling og søker nå topp folk til stilling som prosjektleder. Du må ha erfaring fra byggentrepriser, både total- og hovedentrepriser, være utdannet ingeniør eller tilsvarende og ha noen år bak deg med relevant erfaring fra prosjektarbeid. Du må også kunne beherske kalkulasjonsverktøy og beskrivelsesverktøy. Aktuell alder er sannsynligvis mellom 30 - 50 år, men er du god nok er du gammel nok. Eller ung nok!

I Buer Entreprenør AS tror vi på noen enkle prinsipper. Først og fremst på sterk lokal forankring. Derfor vil vi ha prosjektledere som kjenner byggebransjen og bedriftsmarkedet i Vestfold og Telemark forlengs, baklengs og sidelengs. Som privateid selskap er vi også sterke i troen på uavhengighet og langsiktighet. Vi legger bokstavelig talt stein på stein i det tempoet vi selv synes er riktig og ønsker medarbeidere som deler denne filosofien.

Sist, men ikke minst, tror vi på mennesker mye mer enn på materialer og maskiner. Derfor ønsker vi å jobbe med de dyktigste i byggebransjen, fordi bare de kan utvikle oss andre videre. Er du interessert i å ta en prat med oss, blir vi kjempeglade. Kontakt i så fall daglig leder Knut Amlie i Buer Entrepenør AS på tlf.: 91333483, på mail knut.amlie@buer.no , eller HR-direktør i BackeGruppen Ragnhild Ustgård på tlf.: 91 34 44 10

Svarfrist for søknaden er 17. oktober. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt, selvfølgelig.

 

Vis flere stillinger: