Norgeshus flyttet til topps

Boligkjeden Norgeshus har flyttet inn i egne lokaler på 600 kvadratmeter på toppen av Idégården i Melhus.

På åpningsdagen i går holdt Norgeshus åpent hus for inviterte forhandlere, samarbeidspartnere og beboere i Melhus. Idégården er et nytt leilighets- og næringskomplekset som også huser de ansatte ved hovedkontoret til Norgeshus.

- Vi har investert for framtida, sa daglig leder i Norgeshus Dag Runar Båtvik til de vel 50 fremmøtte.

Norgeshus har hatt en moderat og jevn vekst siden oppstarten for 20 år siden både i antall forhandlere og medarbeidere på hovedkontoret. Per dags dato er 109 forhandlere tilknyttet kjeden, og det er 31 ansatte ved hovedkontoret.

Fremtidstro

Og Norgeshus-sjefen ser ikke mørkt på framtida.

- Vi koser oss i de nye lokalene, gleder oss til å jobbe her og gleder oss til framtida, sa han.

Og han la til at med de 800 kvadratmetrene som Norgeshus disponerer i toppetasjen, er det rom for ytterligere vekst.

- Vi har som mål at vi fremdeles skal vokse, sakte men sikkert, slik som vi alltid har gjort, fremholdt Båtvik.

Kjempetomt

- Ideen til et eget kontorbygg kom i 2003. I 2005 fikk vi klarsignal til å bygge på "den beste tomta i Melhus", og det ble bestemt at vi ikke bare skulle bygge et hus kun for Norgeshus, men også for resten av Melhus, opplyser Båtvik.

Bygget består av et leilighetskompleks med 21 leiligheter, 1800 kvadratmeter med næringslokaler i første etasje og 1600 kvadratmeter med kontorlokaler i andre og tredje etasje. I kjelleren er det foruten biloppstillingsplasser, trimrom og squashbane.

Dag Runar Båtvik forteller at han bare har fått positive tilbakemeldinger etter at bygningene kom opp.

- Det at alle leilighetene ble solgt på tre dager, vitner også om at folk har likt både tomta, arkitekturen og planløsningene, sa han.

Norgeshusprosjekt

Totalentreprenør for prosjektet har vært Norgeshusforhandleren Primahus i samarbeid med Team Bygg, og prosjektet har en prislapp på ca. 100 millioner kroner.