Nordbohus og Husbanken med intensjonsavtale

Under Nordbohus sin omtalte selgersamling med "Fryktreduksjons-aksjon" ble det signert en intensjonsavtale mellom Nordbohus og Husbanken.

- Dette skal bli et fruktbart samarbeid. Husbanken kan bidra med mye mer enn gode rentebetingelser, sier markedsjef i Nordbohus Per Arne Bakken.

Husbanken var naturlig tilstede under Nordbohus sin selgersamling på Gardermoen 22. og 23. september. Regiondirektør for Husbanken Midt-Norge, Brit Tove Welde, fortalte i sitt foredrag om Husbankens ønsker for fremtiden med tanke på både universelll utforming, miljø og byggeskikk. Etter foredraget var det duket for en aldri så liten overraskelse for publikum. Det ble signering av en intensjonsavtale som sier at Nordbohus og Husbanken samme skal jobbe sammen med flere spennende tema. Blant annet skal det samarbeides om utviklingen av gode boliger som tilfredsstiller Husbankens kvalitetskrav innen universell utforming.

- Vi ser Husbanken som en svært interessant partner i tiden fremover. Spesielt med tanke på fokuset på energi, universell utforming og ikke minst utomhusområder tror vi at Husbanken kan bidra mye, sier teknisk sjef i Nordbohus Tore Kvande.