Business Support Controller

Om selskapet

Unicon produserer og selger ferdigbetong i Norge, Danmark og Sverige. Selskapet er Skandinavias ledende tilbyder av ferdigbetong, med 81 fabrikker, ca 1.000 medarbeiere og en årlig omsetning på ca. 2.7 mrd. kr. Unicon inngår som et forretningsområde i Aalborg Portland Group, som er en del av det iitalienske Cementir konsrnet.

I Norge leverer Unicon over 900.000 kubikkmenter ferdigbetong, fordelt på 36 fabrikker. Dette krever en organisasjon som til enhver tid er parat til å dekke økoende krav til presisjon i alle ledd, helt fra leveransen av råmaterialer til et "riktig produkt til rktig tid" ute hos kunden.

Virksomheten er organisert i fire geografiske regioner. I tillegg har selskapet noen mobile anlegg. Selskapets hovedkontor er på Furuset i Oslo.

Unicon har 184 ansatte og omsetningen for 2007 var ca NOK 1 mrd. Selskapet driver lønnsomt, og soliditeten er meget god. Leveranser til rett tid og rett kvalitet samt gode kunderelasjoner på basis av en forståelse for kundens utfordringer, mål og strategier, er viktige hovedmål for selskapet. Unicon har et meget tungt og markedsledende teknologimiljø, og har teknologi, forskning og utvikling som et satsingsområde for markedsutvikling og forbedringer i produksjonen. Selskapet har en vekststrategi og har som målsetning å vokse innenfor områder utover dagens kjernevirksomhet.

Unicon gir gjerne råd til kunden om valg av rett type betong og valg av tekniske løsninger. Selskapet kan også tilby tilpassede løsninger for levering av betong på byggeplassen ved bruk av for eksempel pumper og transportbånd. I salget er det viktig å ikke kun fokusere på råbetong, men derimot på tilleggstjenester/tenke added value. Viktige stikkord blir å jobbe smart/finne smarte løsninger, optimalisere volum og pris og sikre at man får de riktige ordrene.
produksjonsenhet, dog hvor de ulike fabrikkene innenfor hver region betjener de kunder og aktiviteter som finnes og genereres i dette geografiske området.

Unicon ligger langt fremme innenfor bruk av høyteknologi. Selskapet driver avansert og er en profesjonell service- og logistikkaktør.

FirmaUnicon AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Unicon ønsker nå å styrke organisasjonen med en

Business Support Controller

 

Stillingen som Business Support Controller rapporterer til Adm. direktør og vil være ansvarlig for selskapets business support funksjon. Samtidig vil vedkommende jobbe tett med våre regionale ledere.

Ansvarsområder

„« Administrativ og forretningsmessig støtte til administrerende direktør i forbindelse med måned- og kvartalsresultater, budsjett og estimater.
„« Deltagelse og oppfølgning i interne og eksterne prosjekter i samarbeid med regional ledelse ifm strategi og forretningsutvikling.
„« Oppfølging og videreutvikling av sentrale KPI'er og utarbeidelse av analyser og business case som styrker ledelsens beslutninger.
„« Koordinering med sentral økonomifunksjon i København - som vil medføre noe reiseaktivitet i perioder.
„« Deltagelse i forretningsutviklings prosjekter.

Kvalifikasjoner
„« Høyere utdanning.
„« Min 5-10 års relevant erfaring.
„« Tar ansvar, har en lederprofil.
„« Analytisk og resultatorientert.
„« Fleksibel i en organisasjon i stadig utvikling.
„« Handlings- og prosjektorientert med ønske om å jobbe operasjonelt og tett på organisasjonen/tett på det som skjer..
„« Må kunne arbeide både selvstendig og i team.
„« Synes det er spennende å samarbeide med alle nivåer i organisasjonen.
„« Utadvendt og positiv med godt humør.

Vi tilbyr

„« En utfordrende og spennende jobb i et dynamisk miljø.
„« Mulighet for å påvirke egne arbeidsoppgaver, samt gode muligheter for personlig og faglig utvikling.
„« Konkurransedyktige betingelser.

Ønsker du å vite mer, så ta kontakt med vår Rekrutteringspartner Bønes Virik AS ved Nina Øverby Steinland (91 70 57 52) eller Eva Sandboe (90 96 76 44). Søknad sendes snarest til nina@bonesvirik.no

 

Vis flere stillinger: