Coor sikret prestisjekontrakt med NHO

Coor Service Management har inngått avtale med Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) om drift- og vedlikeholdstjenester på om lag 30.000 m2 i Næringslivets Hus.

Coor Service Management har signert kontrakt med Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) i forbindelse med NHOs innflyttning i nyrenovert bygg i Middelthunsgate 27 i Oslo, det såkalte Næringslivets Hus.

Avtalen, som er 5-årig (3-årig for servicetjenester), omfatter drift- og vedlikeholdstjenester på omlag 30.000m2 samt resepsjon, sentralbord, sikkerhet og brannverntjenester.

Avtalen har en årlig verdi på 5-7 millioner, men med opsjonsperioder kan avtalen løpe i inntil 15 år.

- For Coor er dette et prestisjeoppdrag som gir oss muligheten til å vise oss mot et bredt spekter av store norske bedrifter, sier Freddy Eriksen.

- NHO har i likhet med øvrige Coor-kunder et sterkt merkenavn som vil bidra til at kjennskapen til Coor fortsetter å vokse i det norske markedet. Sett i lys av en meget bred anbudsforespørsel, hvor mange parter var involvert, er det også svært gledelig at Coor endte opp som leverandør av disse tjenestene, avslutter Eriksen.