Kvalitetskonsulent Organisasjonsavdelingen

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. Januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,3 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har ca 80 faste ansatte og er i sterk vekst. Vi holder til i moderne lokaler på Helsfyr.

FirmaUndervisningsbygg AS
Fylke
Søknadsfrist26.09.2008

Vil du jobbe for en moderne eiendomsutvikler?

 

Undervisningsbygg står nå ovenfor tidenes største satsing på bygging og rehabilitering av skolebygg i Oslo. Prosjekter for over 2 milliarder kroner skal gjennomføres i 2008, og vi trenger flere dyktige kollegaer med på laget.

I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Samtidig vil du bli del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsfellesskap, som sammen jobber mot målet om å bygge skoler vi kan være stolte av.

Som kommunalt foretak i Oslo kommune kan Undervisningsbygg by på konkurransedyktige betingelser. Vi har fleksibel arbeidstid og gode pensjons- og personalforsikringer. Lønn etter avtale.

Vi har behov for å øke kompetansen og kapasiteten og søker nå til:

Kvalitetskonsulent
Organisasjonsavdelingen

 

Arbeidsoppgaver vil være:
• Være en ressurs og drivkraft innen kvalitetsstyringsområdet på tvers av virksomheten, slik at kvalitetsarbeidet bidrar til oppnåelse av selskapets overordnede målsettinger
• Være pådriver, kompetanse- og ressursperson under vedlikehold og forbedring av det helhetlige styringssystemet
• Vedlikeholde informasjonen i den elektroniske presentasjonen av styringssystemet
• Ansvar for å koordinere gjennomføringen av kvalitetsrevisjoner og HMS-inspeksjoner
• Administrere det felles avvikssystemet
• Delta i det interne miljøstyringsarbeidet

Stillingen krever følgende formell kompetanse:
Relevant høyere utdannelse og dokumenterte resultater fra kvalitetsstyringsarbeid, inkl. gjennomføring av kvalitetsrevisjoner. Erfaring med innføring og vedlikehold av styringsystemer, samt innen HMS, prosjektarbeid og prosjektstyring.

Det legges vekt på personlige egenskaper: Gode samarbeids-, motivasjons- og kommunikasjonsevner. Systematisk, analytisk og evne til å arbeide selvstendig.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med: Kvalitetsleder Terje Lindem tlf.: 92 29 57 95, eller Organisasjonssjef Kirsti Olsen tlf.: 45 00 23 84

SØKNADSFRIST: 26. september 2008

Søknad merkes stillingen du søker og sendes til vår samarbeidspartner:

FOR MER INFORMASJON: WWW.UNDERVISNINGSBYGG.OSLO.KOMMUNE.NO

Undervisningsbygg ønsker å ha mangfold på arbeidsplassen med en jevn fordeling av kvinner og menn i alle stillingskategorier. Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

 

Vis flere stillinger: