Rådgivning/ salg av branntekniske produkter

BVS Brannvernsystemer AS leverer branntekniske produkter til bygg, offshore og skip. BVS har hovedkontor i Stavanger og et landsdekkende forhandlernett. Selskapet ekspanderer i flere Europeiske land.

Markedet for brannvernprodukter, og for passivt, brannforebyggende arbeid er sterkt økende i Norge, ikke minst grunnet stadig strengere forskrifter. BVS har produkter som dekker de strengeste krav, og har svært god kompetanse om utviklingen, om forskrifter, brannsikkerhet og brannteknikk.

BVS Brannvernsystemer AS vokser raskt og er norsk markedsleder på flere produktområder. For å ivareta den sterke etterspørselen og kundene i Oslo-området har selskapet nå behov for å styrke sin organisasjon.

www.brannvernsystemer.no

FirmaBVS Brannvernsystemer AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

RÅDGVING / SALG BRANNTEKNISKE PRODUKTER

 

Stillingen er nyopprettet, og omfatter brannteknisk rådgiving, markedsføring og salg av selskapets produkter i Oslo-regionen. Målgruppene vil i hovedsak være arkitekter, byggherrer, entreprenører og brannkonsulenter.

Selskapets nye medarbeider vil ha som oppgave å utvikle løsninger som tilpasses de enkelte prosjekter og kundens behov, tilby og selge inn disse til nybygg, rehab, ombyggingsprosjekter osv. Ettersom selskapet allerede har en betydelig omsetning i Oslo-regionen, vil det dreie seg om både å overta eksisterende kunder / prosjekter og å opparbeide ytterligere markedsandeler. Stillingen omfatter budsjett- og resultatansvar for avdelingen. Vedkommende vil dessuten få ansvar for å sørge for lokalisering av nye kontor- og lagerlokaler for selskapet i Oslo.

Kandidaten
Den ideelle kandidat er brannteknisk rådgiver eller bygningsingeniør med erfaring fra brannteknisk rådgiving, og har utdannelse som branningeniør, bygningsingeniør el.l. Omfattende erfaring fra sikkerhetsarbeid eller annen relatert virksomhet kan kompensere for manglende utdanning.

Dessuten har personen som søkes både kompetanse og erfaring fra salgsrelatert virksomhet, dvs. er glad i å formidle sin kunnskap og selskapets fortrinn til potensielle kunder og andre involverte interessenter. Vedkommende er energisk, fleksibel og har en god fremstillingsevne, både skriftlig og muntlig, og kan vise til tidligere å ha oppnådd dokumenterte gode resultater.

Videre må BVS' nye ressurs:
• Være strukturert, god til å jobbe både selvstendig og i team
• Ha "vinnerinstinkt" og være resultatorientert som person
• Være god på relasjonsbygging, ha en utadvendt og positiv holdning
• Ha et nettverk i relevante bransjer

BVS tilbyr:
• Faglig utvikling i et selskap som ligger i forkant innen bransjen, og som har flere profilerte virksomheter i sin referanseliste
• Deltakelse i utviklingen av et hurtig voksende selskap med markedsledende produkter og teknologi
• Opplæring knyttet til produktene og selskapets salgsstøttesystemer mm.
• Konkurransedyktige betingelser
Enhver henvendelse behandles konfidensielt - om ønskelig også overfor oppdragsgiver!

Stillingen ønskes besatt: Snarest
For spørsmål eller en uformell og uforpliktende samtale vedr. stillingen bes du kontakte Erik A. Mollén hos SAM Headhunting på telefon 995 44 330 - eller e-post: eam@samheadhunting.com

Søknad med CV sendes på e-post til: eam@samheadhunting.com  

Flere stillinger fra SAM Headhunting   

Vis flere stillinger: