Inngår samarbeid

Standard Norge har inngått samarbeidsavtale med Forsvarsbygg. 

Avtalen skal gjøre det lettere for Forsvarsbygg å koordinere og prioritere strategiske aktiviteter innenfor standardiseringen.
Avtalen innebærer også medlemskap i Standard Norge.

- Samarbeid med store aktører som Forsvarsbygg er veldig viktig for Standard Norge. Det er verdifullt å få innsikt i Forsvarsbyggs behov og interesser på standardiseringsområdet. Ved å inngå denne type avtaler, ser vi dessuten at vi får økt oppmerksomhet om standardisering, sier administrerende direktør i Standard Norge, Trine Tveter.

Administrerende direktør i Forsvarsbygg, Frode Sjursen er fornøyd med at Forsvarsbygg nå får delta aktivt i standardiseringsarbeidet som er premissgivende for bransjen.

Gjennom avtalen vil Forsvarsbygg bli orientert om nye og pågående standardiseringsprosjekter nasjonalt og internasjonalt. Forsvarsbygg og Standard Norge vil ha jevnlig kontakt gjennom kontaktmøter.

- Vi får mulighet til å påvirke standarder som berører vår virksomhet, og ved å delta i viktige fagfora vil Forsvarsbygg bli en mer synlig aktør i eiendomsbransjen, sier koordinator Atle Eliassen i Forsvarsbygg.