Klart for OBOS-utbygging

Over halvparten av de 34 nye leilighetene i Lønnebakken borettslag på Tveita i Oslo er solgt. Dermed blir det byggestart allerede i høst. 

– Veldig morsomt å kunne sette spaden i jorda! Det kjennes ekstra godt i dagens trege nyboligmarked, sier prosjektleder Hans Dahl i OBOS Nye Hjem.

Det nye borettslaget vil ligge nederst i Lønneallén, like ved Tveten gård, Tveita senter og Hellerud T-banestasjon. Byggestart blir i slutten av oktober, mens planlagt innflytting er i februar/mars 2010.

Grønt nærområde
– Boligene er planlagt med henblikk på etablerte mennesker som ønsker seg en lettvinn bolig nær T-bane og kjøpesenter, men i grønne omgivelser. Vi gjorde grundige undersøkelser angående ønsker og behov på forhånd, og allerede ved påmeldingen til salgsmøtet hadde jeg en god følelse, forteller Dahl.

Mange av kjøperne til de 19 solgte leilighetene kommer fra nærområdet.

– Det typiske er at de selger en enebolig eller et rekkehus, og at de ønsker å holde seg i området, opplyser Dahl.

Luftig visning
Lørdag 13. september klokken 13.00 til 14.30, blir det en ekstra visning med lift på tomten.

– Det gir kjøperne en mulighet til å se hvordan livet vil bli oppover i etasjene, sier prosjektlederen.

Lønnebakken består av 34 leiligheter. Mange av disse er fireroms og treroms og med separat kjøkken. Toppleiligheten har cirka 100 kvadratmeter takterrasser, og ble solgt for 7,3 millioner kroner til et OBOS-medlem med ansiennitet fra 1949.

– De største leilighetene ble solgt først, opplyser Dahl, som regner med flere salg nå etter at byggestarten ble bekreftet.