Stor HeatWork-ordre

Svensk entreprenør satser stort og har investert i 17 HeatWork-maskiner. 

Etter testperioden i 2007 med innkjøp av de første maskinene besluttet styret i den nord svenske utleieaktøren Ramudden Entreprenad å satse stort på maskiner fra HeatWork. Totalt har Ramudden investert i 17 maskiner med opsjon på leveranse av ytterligere 5 maskiner for inneværende sesong. HeatWork konseptet har blitt en suksess med økt omsetning og konkurransefortrinn i en presset bransje.

Ramudden Entreprenad (Sundsvall/Gävle i Sverige) satser med sine 17 stk HeatWork-maskiner på utleie i nord og midt Sverige og til egen entreprenørvirksomhet. Ramudden opplevde enorm pågang etter HeatWork konseptet vinteren 07/08, og er nå godt rustet til å hjelpe sine kunder til å opprettholde full aktivitet og sysselsetting vinteren igjennom i en bransje som preges av små marginer og økt konkurranse.

- HeatWork er redskapet som hindrer stopp i produksjonen, garantere resultatet både kvalitetsmessig og tidsmessig for entreprenøren i tillegg til å være det rimeligste og mest miljøvennlige alternativet innen tining og oppvarming. De som ser dette kommer ut som vinnere i nedgangstider, sier daglig leder Conny Westlund i Ramudden Entreprenad AB.

- Ramudden har sett og opplevd fordelene med HeatWork konseptet og gjort det til et viktig konkurransefortrinn for seg selv som utleier og for sine kunder. Konjunkturen i byggebransjen tilsier at entreprenørene må effektivisere sin drift i et svært konkurranseutsatt marked” sier salgsdirektør i Michelle Opshaug i HeatWork AS.

Ledelsen i Ramudden besøkte i sommer HeatWork’s hovedkontor og fabrikk i Narvik hvor avtalen ble inngått. Ramudden har i tillegg opsjon på kjøp av ytterligere 5 maskiner i 2008.