Kategoriansvarlig - Leverandøravtaler

Mestergruppen er en av landets største aktører i byggebransjen, med forretningsområder innen kjededrift (hus og byggevarer), byggevarehandel, prosjekteringskompetanse og tomteutvikling. Gruppen omsatte i 2007 for over 2,5 mrd kroner, mens den totale sisteleddsomsetning for tilknyttede selskaper utgjør rundt 6 mrd kroner.

FirmaMestergruppen AS
Fylke
Søknadsfrist19.09.2008

Kategoriansvarlig
- leverandøravtaler -

 

Mestergruppen AS fremforhandler sentrale rammeavtaler med leverandører på vegne av både egeneide kjedekonsept som Mesterhus, Systemhus, Partner Tre og Byggeriet, samt for andre vesentlige aktører i samme marked. Til å utvikle dette området ytterligere, søker vi nå en offensiv, målrettet og forhandlingsvant kategoriansvarlig.

En eller annen form for byggteknisk erfaring, og/eller bred kunnskap om byggebransjen vil være interessant bakgrunn. Om du i tillegg har innkjøpsteknisk kompetanse fra bransjen, vil dette være svært interessant. Du skal forhandle med et profesjonelt leverandørnettverk, og må føle deg komfortabel i en slik setting. Du vil få en selvstendig rolle i innkjøpsteamet, og få god anledning til å dokumentere din energi og interesse for å oppnå gode resultater.

Spørsmål om stillingen kan rettes til innkjøpsdirektør Tore Gulliksen,
tlf 913 29 528. Skriftlig søknad sendes via mail til
tore.gulliksen@mestergruppen.no  innen 19.09.2008.

Vis flere stillinger: