Ny BundeBygg-sjef

Tidligere virksomhetsdirektør i Mesta blir BundeBygg-sjef fra 1. oktober. 

Erik Storhaug overtar som daglig leder etter Odd-Erik Bunde som går inn i konsernledelsen i BundeGruppen.

I Mesta har Storhaug vært med på å omstille en organisasjon med en fortid i offentlig forvaltning til en markedstilpasset tilværelse som har satt lederegenskapene på prøve.

– Det å kunne være med på å videreutvikle entreprenørfirmaet BundeBygg er en kjempeutfordring jeg bare måtte ta. Jeg er opptatt av ledelse som fag og i en slik jobb vil dette være sentralt. Ellers er jeg opptatt av at HMS-arbeidet er av høy kvalitet og at alle ansatte har et genuint engasjement rundt dette viktige temaet, kommenterer Erik Storhaug.

Storhaug har hatt lederposisjoner nesten hele sin yrkeskariere helt siden han midt på 80-tallet ble driftssjef på Hedrum Pukkverk. Han kom til Mesta fra NCC.

Storhaug er 42 år, gift og har fire barn. Han er ukependler fra Larvik hvor familien bor.

– Vi er godt fornøyd med å få Erik Storhaug med på laget. Han har bred erfaring fra ulike lederposisjoner og det var det vi var på utkikk etter, sier Odd-Erik Bunde som selv skal jobbe mer med eiendom enn han har kunnet gjøre som leder av entreprenørselskapet.

Endringen er et resultat av at eiendomssjefen sluttet for en tid siden, og at det da oppsto et kapasitetsproblem. Endringene gir også muligheter for at Odd Erik Bundes far og firma-gründer, Knut Bunde, kan trappe noe ned på sitt engasjement. Men det er ikke snakk om at Knut Bunde er på vei over i pensjonistenes rekker.

– Jeg vil understreke at BundeBygg er i fint driv og har mange spennende prosjekter i porteføljen. Dette vil fortsette under Storhaug, avslutter Odd-Erik Bunde.