Over 3000 på roadshow

For fjerde året på rad arrangerer Optimera roadshow for sine proffkunder. 

Startskuddet gikk i Arendal 18. august, og så går det slag i slag til 12. september - da det siste arrangementet går av stabelen på Optimeras splitter nye distribusjonslager og proffanlegg på Rudshøgda nord for Brumunddal. Da har roadshowet vært innom fjorten Montér byggevarehus og proffsentre.

Det forventes et rekordhøyt antall besøkende, og målet er å slå fjorårets rekord på nesten 3000 proffkunder. Bare i Sandnes var 500 besøkende innom roadshowet, og 75 kg grillet kjøtt, 300 hamburgere og 300 pølser ble satt til livs av sultne proffer de fire timene arrangementet varte.

Hver hele time arrangeres det show på scenen på roadshow traileren med lokale modeller som viser siste nytt innen arbeidsklær, og på de fleste stedene gjennomføres det auksjoner der overskuddet går til et veldedig formål. I Sandnes gikk 76.000 kroner uavkortet til Kreftbarneavdelingen ved Stavanger Universitetssjukehus.

Hovedmålsettingen med Optimeras årlige roadshow, er å gi proffkunden faglig ”påfyll”. En rekke sentrale og lokale leverandører stiller med egne stands, nyheter presenteres, produkter demonstreres, konkurranser arrangeres og det vanker ikke minst en rekke gode tilbud.

I år setter Optimera fokus på en av sine viktigste satsingsområder; prefabrikkerte produkter der de kan tilby precut byggesett og skreddersydde elementer og takstoler fra egne produksjonsanlegg. Optimeras nye festemiddelkonsept med et nytt markedstilpasset sortiment, utlån av byggeplasscontainer og tett oppfølging av egne selgere vekker også stor interesse blant de besøkende.