Årets rørleggerbedrift kåret

Nok en gang stikker telemarkingene av med seieren. Porsgrunn Rørleggerforretning AS er kåret til Årets rørleggerbedrift 2008. 

If Skadeforsikring har i samarbeid med Norske Rørleggerbedrifters Landsforening etablert prisen Årets bedrift. For andre år på rad går prisen til en bedrift i Telemark. I år var det Porsgrunn Rørleggerforretning AS som stakk av med den flotte tittelen.

- Prisen går til en bedrift som har klart å implementere gode holdninger, vist vilje til å utvikle bransjen og vært aktiv i arbeidet med vannskadereduksjon. Salgssjef Ulf Michaelsen i If, beskriver Porsgrunn Rørleggerforretning AS som seriøse og positive holdningsskapere i rørleggerbransjen. - De har lagt ned en betydelig innsats i skadeforebyggende arbeid og har i så måte absolutt gjort seg tittelen verdig.

Vinneren er plukket ut blant NRLs medlemsbedrifter og er forsikringskunde i If.

Sammen med heder, ære og diplom mottar også bedriften en gavesjekk på sikkerhetsutstyr til en verdi av 10.000 kroner. Daglig leder i Porsgrunn Rørleggerforretning, Carsten Skottner Engh uttrykte både glede og stolthet da han fikk overrakt prisen på vegne av bedriften.

- Det er veldig moro å få en slik utmerkelse. Det viser at vi er godt på vei i arbeidet med vår målsetning om å redusere risikoen for vannskader og utvikle praktiske og robuste systemer, forteller Carsten Engh.

- Det er viktig å understreke at det viktigste ikke er selve prisen, men det den symboliserer. Den er en hyggelig bekreftelse på at de tiltakene vi har satt i igang internt for å utvikle bedriften i positiv retning faktisk fungerer. Vi ser allerede synlige resultater av det skadeforebyggende arbeidet vi har gjort og jeg må virkelig berømme alle våre 32 ansatte for at de bidrar og følger opp de tiltakene ledelsen setter i gang. Uten deres støtte hadde det hjulpet lite at vi i ledelsen setter oss mål, understreker Engh.

Bedriften, som ble startet i 1973, feirer i år 35-års jubileum som rørleggerbedrift i Porsgrunn og har all grunn til å være stolte av arbeidet de gjør.