2 advokater/ advokatfullmektiger EBA

Entreprenørforeningen - Bygg og Anlegg (EBA) er bransjeforeningen for Norges ledende entreprenører. Foreningen har 220 medlemsbedrifter med ca. 22 000 ansatte. Våre medlemmer dekker alle felt innen bygg og anlegg og finnes over hele landet. EBA er tilsluttet Byggenæringens Landsforening (BNL) og Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO). For nærmere informasjon, se www.ebanett.no

FirmaEBA
Fylke
Søknadsfrist17.09.2008

Vi søker etter

2 ADVOKATER/ ADVOKATFULLMEKTIGER

Byggejuridisk avdeling yter bistand til medlemsbedriftene i og utenfor rettsapparatet innen entrepriserett, anbudsrett, offentlige og private anskaffelser samt plan- og bygningsrett, miljø og HMS m.m. Advokatene driver dessuten kurs/foredragsvirksomhet, arbeider med næringsjuridiske spørsmål og deltar i kontraktsforhandlinger ved utarbeidelse av standardkontrakter for byggenæringen.

I forbindelse med at en av våre advokater med bl.a. erfaring og kompetanse på plan- og bygningsrett nå skal over i annen virksomhet søker vi etter advokater/advokat-fullmektiger, slik at vi kan opprettholde tilbudet til våre medlemsbedrifter.

Søkerne bør i tillegg til juridisk embetseksamen ha interesse for byggejus samt noen års arbeidserfaring fortrinnsvis fra ovennevnte rettsområder.

Vi ønsker oss løsningsorienterte, faglig kompetente medarbeidere med praktisk legning til å sette seg inn i hverdagen til våre medlemsbedrifter. Gode samarbeidsevner og evne til å drive med utadvent servicevirksomhet er også egenskaper vi legger vekt på.

Stillingene gir gode muligheter for faglig og personlig utvikling innenfor et interessant rettsområde i en næring med spennende utfordringer. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser i et uformelt og hyggelig arbeidsmiljø på Majorstuen.

Søknad med CV sendes på e-post til: tb@ebanett.no  innen onsdag 17. september.

Nærmere opplysninger om stillingene kan fåes ved henvendelse til adm. dir. Jon Sandnes tlf. 950 83 894 eller advokat Jan Olaf Dukan tlf. 922 00 652

Vis flere stillinger: