Flott tur over fjellet

Fredag syklet vel 3 000 Birkebeinere over fjellet fra Rena til Lillehammer. På lørdag -  selve rittdagen - syklet 16 000. Byggenæringen stilte med mye folk. Bare på det opplegget Norcem, maxit og Byggeindustrien har, var det mer enn 400 deltakere. Vi er med som hovedsponsor for arrangementet. Sjelden eller aldri har vi vært på arrangement med så mye trøkk og entusiasme.

 

Fra vår side er det markedsjef Ragnar Sandin som er den store koordinatoren. Han har de siste månedene jobbet utrolig mye med dette prosjektet sammen med kolleger i Norcem og maxit. I følge han har det vært en stor glede. Han rapporterte tidlig fredag morgen om blå himmel på Lillehammer. Birkebeinerne fikk en flott tur over fjellet. Vi har telt både for overnatting på Rena og for bespisning på Lillehammer. Der har det vært stinn brakke hele helgen.

For mange er Birkebeiner-arrangementet blitt en del av livet. For mange er det nok også en besettelse. Fra byggenæringen er det utrolig mange toppledere og andre ledere som stiller. Det blir mange konkurranser i et slikt ritt. Det være seg mot seg selv, mot kolleger og naboer. Og selvsagt stiller det mange bedriftslag. Her blir det alltid kamp til siste tråkk. Mange stiller med livet som innsats. Byggeindustrien stilte selv med flere medarbeidere både i herre- og kvinneklassen.

På bygg.no har vi en egen underside som vi har kalt Birken. Der har vi reportasjer, oversikter m v.

Vi ønsker alltid deltakerne god tur over fjellet. Vi glemmer å ta med advarsler - det bryr nemlig disse folkene seg ikke om.