Ny leder i Buer Entreprenør

Knut Amlie er ansatt som daglig leder i Buer Entreprenør AS. Amlie har vært i selskapet siden 2001, og har de siste månedene fungert som daglig leder. Knut Amlie er 43 år og utdannet ingeniør og økonom.

-Å lede Buer Entreprenør er en oppgave jeg ser frem til. Bygg- og anleggsmarkedet er inne i en usikker fase nå, men med dyktige medarbeidere ser jeg positivt på at vi skal opprettholde posisjonen som en ledende entreprenør i Telemark og Vestfold, sier daglig leder Knut Amlie.

De to største prosjektene i porteføljen til Buer Entreprenør er boligprosjektet Hjertnespromenaden i Sandefjord og kontorbygget Grenland House som bygges for Grenland Group. Kontraktene er på til sammen over 285 millioner kroner, eks mva. Samtidig gjennomføres ny spesialtannklinikk i Skien kommune.

-Buer Entreprenør har gjennom tidene oppført mange bygg i regionen og gjennom det vært med å utforme de fysiske omgivelsene i Telemark og Vestfold. Dette er en rolle vi er bevisst, og vi som entreprenør ønsker å ha et aktivt og godt samarbeid med de lokalsamfunn vi opererer i, fremhever Knut Amlie.

Knut Amlie har tiltrådt stillingen.

Buer Entreprenørs hovedkontor er lokalisert i Skien med et distriktskontor i Sandefjord. Det er 114 ansatte i selskapet. I 2007 omsatte Buer Entreprenør for 278 millioner kroner.

De største prosjektene Buer Entreprenør er involvert i er Grenland House og Hjertnespromenaden. Begge i Sandefjord kommune. Nylig har selskapet avsluttet Bakkane Sykehjem for Skien kommune og 85 leiligheter på Kilen brygge.

Buer Entreprenør er et selskap i BackeGruppen.