Prosjektingeniør/ Prosjektansvarlig

FirmaNordan AS
Fylke
Søknadsfrist20.08.2008

Prosjektingeniør/ Prosjektansvarlig

 

Til vårt avdelingskontor i Porsgrunn søker vi prosjektingeniør/prosjektansvarlig som skal jobbe ut mot proffmarkedet i Telemark, Vestfold og Buskerud.

Vi i NorDan har som forretningside at vi skal være ledende innen utvikling, markedsføring, produksjon og levering av våre produkter.
Som prosjektingeniør/-ansvarlig hos oss vil du etablere og utvikle relasjoner med eksisterende og nye entreprenør-og byggmesterkunder.
Du vil være rådgivende samarbeidspartner for våre kunder og følge små og store prosjekter fra tilbud til levering. Kontraktsforhandlinger og salg/markedstiltak vil også være en sentral del av jobben.

Vi ser etter deg som har erfaring fra byggebransjen. Denne arbeidserfaringen vil kompensere for manglede utdanning. Du er kvalitetsbevisst, resultat- og løsningsorientert og trives med å jobbe i team. Du har gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner. Du er en handlekraftig
person som kan arbeide strukturert, nøyaktig og med personlige egenskaper som pågangsmot, kremmerånd, positiv innstilling og godt humør.
NorDan kan tilby konkurransedyktige betingelser, godt miljø, en utfordrende og spennende hverdag med rom for både faglig og personlig utvikling.

For fullstendig stillingsutlysning og søknad online, se adecco.no/select. Ytterlige spørsmål om stillingen kan rettes til rådgiver Kristin Rian, Adecco Select, på telefon 934 99 293. Søknadsfrist: SNAREST
www.adecco.no/select

Vis flere stillinger: