Prosjektleder og Byggeplassleder - CM

CM Prosjekt AS ble etablert i 1994, og er et datterselskap av Construction Management AS. Som prosjektadministrator for byggherren, utvikler og leder vi alle typer byggeprosjekter etter CM-modellen med delte entrepriser. Våre kunder er i hovedsak profesjonelle flergangsbyggherrer. Vi har en bredspektret portefølje av mellomstore byggeprosjekter innen boliger, sykehjem og næringslokaler. Omsetningen i 2007 var ca. 160 mill. kr, og antall ansatte skal være ca. 15.

FirmaCM Prosjekt AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

PROSJEKTLEDER
OG
BYGGEPLASSLEDER

 

Vi lever av å selge kompetanse, og søker løsningsorienterte, strukturerte og tillitsvekkende medarbeidere til 2 ledige stillinger: PROSJEKTLEDER OG BYGGEPLASSLEDER, helst med erfaring fra rehabiliteringsprosjekter.

Som prosjektleder vil du jobbe med planlegging, styring og gjennomføring av byggeprosjekter, herunder kontrahering, økonomi og fremdriftsplanlegging. Du vil delta i tidligfasens konseptutvikling, lede prosjekteringen og sammen med CM Prosjekts byggeplassleder, styre hele produksjonen på byggeplassen. Du må være sivilingeniør/ingeniør med utdannelse innen fagområdet bygg.

Som byggeplassleder har du ansvar for den daglige driften på byggeplassen med koordinering av alle aktiviteter, og oppfølging av fremdrift og kvalitet i produksjonen. Vi søker fortrinnsvis etter kandidater med ingeniørutdannelse/teknisk fagskole, gjerne i tillegg til håndverksbakgrunn.

Vi kan tilby meget interessante prosjektoppgaver og gode betingelser. Spesielt søker vi medarbeidere til et spennende rehabiliteringsprosjekt på Hotel Continental i Oslo.

CM Prosjekt er kjent for å ha et stabilt og hyggelig arbeidsmiljø, og dyktige medarbeidere. Hovedkontoret ligger på Stabekk, og prosjektene er hovedsakelig i Østlandsområdet.

Ta kontakt med CM Prosjekt AS v/ Tori Henriksen, Gml. Drammensvei 48A, pb. 154, 1321 Stabekk
tlf. nr. 67 10 18 79, e-post tori.henriksen@cm.no. Hjemmeside: www.cm.no

Vis flere stillinger: