Ingeniør Bygg - NBBL Partner

NBBL Partner er et heleid datterselskap av NBBL. Selskapet formidler forsikringer til borettslag og sameier for verdier på over 300 milliarder. NBBL Partner formidler låne- og finansieringsprodukter for over 30 milliarder kroner i akkumulert lånevolum og har 200 000 abonnenter knyttet til avtaler om telefoni og teletjenester.

FirmaNBBL Partner
Fylke
Søknadsfrist24.10.2008

Til formidling av Byggefeilforsikring til boligbyggelag og borettslag samt utvikling og implementering av skadeforebyggende tiltak i bolig søker vi:

Ingeniør - Bygg
 

Byggefeilforsikring fra Norske Boligbyggelagdekker feil og mangler der årsaken kan føres tilbake til byggeprosessen i inntil 10 år etter ferdigstillelse av prosjektet. Forsikringen kan tegnes både på nybygg og rehabiliteringsprosjekter. Til å veilede, markedsføre og formidle denne forsikringen til boligbyggelag og borettslag/sameier, søker vi deg som er initiativrik og salgsinteressert og som i tillegg har solide faglige kunnskaper.

I tillegg vil du være prosjektleder i arbeidet med å videreutvikle vår unike virksomhet innen skadeforebyggende tiltak i boligbygg. Dette området prioriteres høyt, både for å sikre at borettslag og sameier er trygge boliger, og fordi arbeidet bidrar til å redusere antall skader. Dette gir igjen lavere premier og felleskostnader for eierne.

Hovedoppgaver

* Markedsføre byggefeilforsikring overfor boligbyggelag og borettslag/sameier
* Kvalitetssikre og evaluere prosjekter mht risiko for byggefeil
* Koordinere søknadsprosessen
* Videreutvikle forsikringsproduktet
* Utvikle og implementere skadeforebyggende tiltak i bolig i samarbeid med forsikringsselskaper og boligbyggelagene. Stillingen innebærer noe reising.

Ønskede kvalifikasjoner

* Byggteknisk kompetanse - solid erfaring fra prosjektoppfølging og byggskader, gjerne også med erfaring innen skadetaksering Interesse for salg
* Kundeorientert og ha gode kommunikasjonsevner
* Systematisk og analytisk
* Allsidige datatekniske ferdigheter
* Gode samarbeidsevner

Vi kan tilby

NBBL Partner holder til sentralt i Oslo. Vi kan tilby konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger, fleksitid og sommertid. Du vil få en god fordeling mellom kontorarbeid og reise ut til boligbyggelagene. NBBL Partner har også et aktivt sosialt miljø med fokus på trivsel.

Kontaktinformasjon
Søknad og CV sendes til personal@nbbl.no  innen 24 oktober.
For mer informasjon om stillingen, kontakt salgssjef/ingeniør Gunnar Andersen på tlf 993 92 238, gan@nbbl.no, eller direktør Jens Veiteberg på tlf 971 83 937.

Vis flere stillinger: