Kjøper opp Hymatek

Rainpower ASA og HYMATEK AS har inngått en avtale som innebærer at Rainpower overtar alle aksjene i HYMATEK. 

- Dette blir en styrking av både HYMATEKs og Rainpowers kompetanse på dette feltet, som blant annet omfatter magnetiseringsutrustning og elektronisk turbinregulator. Det samlede miljøet blir betydelig, både i nasjonal og internasjonal sammenheng. Det betyr større kapasitet og det gir muligheter for å utvikle seg videre med fokus på teknologi og kompetanseoppbygging for å stå godt rustet i et fremtidig konkurranseutsatt marked. Begge selskaper mener det er viktig å bygge dette høyteknologiske miljøet videre under norsk eie og lederskap, sier Birger Holt, konsernsjef i Rainpower ASA.

Styret ved styreleder Diderik Schnitler er godt fornøyd med denne avtalen og peker på at dette er et viktig skritt i videre utvikling av konsernet for å befeste posisjonen som en stor aktør.

HYMATEK vil fortsatt bestå som eget selskap og vil operere som før med base fra nåværende lokasjon

- For oss var det viktig at HYMATEK kunne bestå som eget selskap og at vi fortsatt skal kunne betjene våre kunder som før. Selskapet vil imidlertid ha bedre muligheter for å utvikle seg og vokse i Rainpower. Vi mener dette er en god avtale for begge selskaper som fundamenterer en god plattform for videre utvikling og vekst, sier Terje Brekke, daglig leder i HYMATEK.