Nytt selskap fra Norsk Eiendomskompetanse

Norsk Eiendomskompetanse har stiftet et nytt heleid datterselskap ved navn Norsk Plankompetanse, som skal levere kunnskapskonferanser til offentlig sektor - med plan- og prosesskunnskap som sitt forretningsmessige fokus.

Prosjektleder for denne satsingen er Terje Modell, som har en Mastergrad i eiendomsfag og jordskifte fra Universitetet for miljø- og biovitenskap.

Selskapet kan skilte med stort faglig engasjement for den kompleksitet som offentlig sektor står ovenfor, i møtet med dagens plan- og prosessutfordringer knyttet til arealplanlegging og eiendomsforvaltning.

- Vår målsetting er å tilby attraktive kunnskapskonferanser med et kvalifisert tverrfaglig fokus, der vi retter søkelyset på faglige problemstillinger som plan- og strategiarbeidere i offentlig sektor handskes med, heter det i en melding fra selskapet.

Arrangementsprogrammet for høsten 2008 er nå publisert, og først ut er fagkonferansene Havneutvikling 2008 den 10. september og Kommunal bolig- og tomtepolitikk den 24. september.