Landet Bygges

En av de mest populære sidene i Byggeindustrien har gjennom alle tider vært Landet Bygges. Entreprenørene har vært meget flittige til å sende inn meldinger om nye bygge- og anleggskontrakter. Dette har vært stoff som selvsagt har interessert alle underleverandører, byggevareleverandører og produsenter.

 

I tillegg har vi gjennom Landets Prosjekteres hatt nyheter fra arkitekter og rådgivere. Alt dette stoffet skal vi fortsette med i bladet, men nå lanserer vi også en ekstra tjeneste - Landet Bygges på bygg.no.

Vi samarbeider med Norge Bygges om den nye nettløsningen. Tjenesten på bygg.no vil være gratis, men dersom man vil gå dypere inn i databasen til Norge Bygges, må man lage en egen avtale med dem. Vi ser store synergier i dette samarbeidsprosjektet - og i en tid hvor temperaturen i byggemarkedet blir noe lavere, vil alle opplysninger om nye prosjekter for mange bli mer interessante.

Vi har vært gjennom en meget hektisk tid i Bygge-Norge hvor mange produsenter kunne si opp sine salgsfolk - bestillingene kom likevel. Den tid mener vi er forbi.

På den annen side kan man kanskje si at både landet og næringen har godt av en noe lavere aktivitet. Problemet er å hindre at pendelen slår for hardt andre veien. Der har Byggeindustrien som kjent lansert en rekke forslag som vi håper at både næringens organisasjoner og myndighetene følger opp.

Da vi la ut denne tjenesten i dag, merket vi øyeblikkelig økt trafikk på våre nettsider. Økt trafikk på våre sider betyr at bygg.no også blir et enda bedre annonseorgan. I 2008 vil vi slå alle tidligere rekorder både når det gjelder trafikk og in nsalg til sidene. Det er også hyggelig å se at vi på kort tid har fått mange faste lesere på vår forbrukerside www.bygg.no/forbruker og på www.hage.no.

I løpet av høsten vil vi sammen med vår internettleverandør 07 komme med nye løsninger som vil gjøre sidene våre enda mer oppdaterte og innholdsrike. Er det noen som har spesielle ønsker eller meninger om nettsidene våre så send en mail til php@bygg.no.