Webhjelp til malerjobben

Ved hjelp av noen tastetrykk kan du nå ta en tilstandssjekk av huset ditt. I løpet av få minutter får du svar på hva som kreves av vedlikehold, og beliggenhet og klima er viktige parametre for vedlikeholdsintervallet.

www.beckers.no har du nå mulighet til å ta en tilstandssjekk av huset ditt ved hjelp av Tretesten. I Malerskolen, på samme side, får du praktiske tips og råd om hvordan du oppnår best mulig resultat på enklest mulige måte - om det viser seg at det igjen er på tide å male huset.

- Gjennom Tretesten og Malerskolen deler vi av vår kunnskap om maling, vedlikehold og farger, og ønsker å legge forholdene best mulig til rette for huseiere som er usikre på hvordan det står til med husfasaden. I tillegg til at man får riktige råd med en gang, håper vi å kunne inspirere og vise at det ikke er så vanskelig som man tror å gjøre forandringer, sier Frode Andersen, administrerende direktør i Tikkurila Norge AS, som selger og markedsfører Beckers-produkter i Norge.

Quick Brush
Ifølge Beckers sørger den norske oppfinnelsen Quick Brush for at du får unna malerjobben opptil 40 prosent raskere og sparer deg både for malingssøl og slitasje på ryggen som følge av uvante bevegelser.

- Quick Brush består av en pensel som er koblet direkte til en malingsbeholder og gjør at du kan male uten å måtte dyppe penselen i spannet. Trykk i beholderen gjør at malingen kommer automatisk ut i penselen og du slipper å dyppe den i et malingsspann. Beholderen kan stå på bakken, eller du kan spenne den på ryggen om du skal male i høyden. Dermed ivaretas også sikkerheten gjennom at du slipper å stå og vingle på øverste stigetrinn for å få dyppet kosten i malingsspannet, heter det i en pressemelding.

- Vannløselig og miljøvennlig maling
Quick Brush kan benyttes til vannløselige produkter for alle overflater. For de som ønsker å benytte en vannløselig og miljøvennlig maling, har Beckers utviklet malingssystemet Perfekt Akryl.

- Akrylmalingen gir et perfekt resultat ved fasademaling og beholder glans og farge i opptil 15 år. Husk bare at yttervegger må være helt rene før du starter malingsarbeidet, skriver beckers i pressemeldingen.