Gausdal Landhandleri kjøper Byggkjøp Mesnali

Mandag 7. juli åpnet Gausdal Landhandleri butikk i Mesnali. Gausdal Landhandleri har kjøpt butikken til Brøttum Allmenning i Mesnalia med virkning fra 7. juli.

I tillegg til oppstart av butikk kjøpte også Gausdal Landhandleri varelageret til konkursrammende Byggkjøp Mjøsa AS.

- Etter harde og intense forhandlinger var alt i havn lørdag formiddag. Butikkdriften videreføres i lokalene som Byggkjøp Mjøsa AS hadde sin butikkdrift i Mesnali, skriver Gausdal Landhandleri i en pressemelding.

Gausdal Landhandleri v/daglig leder Torbjørn Seielstad er godt fornøyd etter en hektisk innspurt i forhandlingene fredag og lørdag.

- Fredag kveld ble det enighet om avtalen vedrørende overtakelse av butikken og lørdag formiddag ble det enighet om varelageret ved anlegget. Byggkjøp Mjøsa AS sin butikk i Nydalen har vært holdt utenfor disse forhandlingene, sier han.

Gausdal Landhandleri ser positivt på markedet i dette området.

- Markedet er en viktig del av Gausdal Landhandleris sitt nærområde og når muligheten nå kom så ønsket vi en styrking av vår posisjon i området. Det er en langsiktig leieavtale av butikklokalene som er inngått mellom Brøttum Allmenning og Gausdal Landhandleri. Når det gjelder de ansatte som tidligere jobbet i Byggkjøp Mjøsa AS så ønsker Gausdal Landhandleri å tilby flere av disse jobb. Denne prosessen er i gang og flere av brikkene er allerede på plass.

Gausdal Landhandleri har nå åtte avdelinger i østlandsområdet og ser på etableringen i Mesnali som en ytterligere utvikling av firmaet.