Byggeplassleder - Larsen Entreprenør AS

Larsen ENTREPRENØR AS ble etablert i 1987 og har utviklet seg fra å være en byggmesterforretning til å bli et veldrevet entreprenørfirma. Bedriften holder til i eget nytt kontorbygg på Hagan i Nittedal og har sine oppdrag i Oslo og Akershus Øst.Larsen ENTREPRENØR AS utfører store og små prosjekter innenfor næring, bolig og rehabilitering. Selskapet har gode resultater med et solid økonomisk fundament. Bedriften teller ca 80 ansatte og forventer en omsetning på 350 millioner kr i 2008. Larsen ENTREPRENØR AS inngår i Tronrud BYGG Holding AS sammen med Tronrud BYGG AS, Senneseth ANLEGG AS og Bragerhaug & Beitostølen AS. Gruppen har 250 ansatte og vil ha en omsetning på 650 mnok i 2008. 

FirmaLarsen Entreprenør AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Det er planlagt fortsatt vekst i bedriften, og vi søker derfor etter flere medarbeidere. 

 

Kalkulasjonsleder

Vi søker etter kalkulasjonsleder. Som kalkulasjonsleder vil du få ansvaret for å gjennomføre kalkulasjonsarbeidet sammen med prosjektlederene. Du vil videre få en sentral rolle i å vedlikeholde bedriftens kalkulasjonssystem og implementere dette i organisasjonen. Som kalkulsjonsleder har du erfaring fra kalkulasjon og prosjektledelse fra entreprenørbransjen. Du må være utavendt, analytisk og ha gode IT-kunnskaper. 

Prosjektleder

Som prosjektleder har du hovedansavaret for gjennomføringen av et eller flere prosjekteter med fullt økonomisk og teknisk ansvar. Søkere har relevant erfaring fra entreprenørbransjen eller byggherresiden og er utdannet ingeniør eller sivilingeniør. 

 

Byggeplassleder

Som byggeplassleder vil du få ansvaret for gjennomføringen av et mindre prosjekt, eller være en del av et team på en større byggeplass. Oppgavene du tildeles beror på din tidligere erfaring og kompetanse. Vi søker fortrinnsvis etter kandidater med ingeniørutdannelse/teknisk fagskole og erfaring fra entreprenørbransjen, men nyutdannede kan også være aktuelle.  For alle stillingene tilbyr vi konkurransedyktige betingelser og ikke minst et hyggelig og godt arbeidsmiljø. 

Søknad med CV sendes Larsen ENTREPRENØR AS,firmapost@larsenentreprenor.no innen 20. august. 

Ønsker du å vite mer om stillingene kan du ringe daglig leder Arild Finstad på mob. 90 08 54 64. 

Vis flere stillinger: