JM Byggholt selger til Cramo

JM Byggholt AS og Cramo AS har inngått en avtale der Cramo kjøper JM Byggholts lager- og utleievirksomhet i Bærumsveien 471.

Overtagelse skjer 4. august.

- Vi vil med dette kunne konsentrere oss om vår kjernevirksomhet som er utvikling, salg og bygging av boliger. Samtidig sikres vi fortsatt tilgang til moderne produksjonsutstyr til en riktig pris. Alle våre medarbeidere på lageret får tilbud om arbeide i Cramo til minimum like gode vilkår som de har i dag og på samme arbeidssted, sier konsernsjef i JM Byggholt, Thor Olaf Askjer.

Større miljø
Cramos avdeling på Vøyenenga vil flytte til Bærumsveien og vil samlet utgjøre en stor og slagkraftig Bærumsavdeling. Dette medfører at JM Byggholts ansatte vil kunne videreutvikle seg i et større faglig miljø.

Forhandler frem skandinavisk avtale
JM-konsernet har under forhandling en skandinavisk avtale med Cramo-konsernet om et omfattende samarbeid knyttet til leie av produksjonsteknisk utstyr. JMs produksjonsenhet i Stockholm har allerede gjennom flere år kjøpt tjenester fra Cramo og Cramo har utleievirksomhet i alle JM Byggholts regioner.

JM Byggholt blir storkunde til gunstige priser
JM Byggholt vil bli en stor kunde hos Cramo. Samarbeidsavtalen forplikter JM Byggholt til fremover å kjøpe minimum 80 % av sitt volum hos Cramo. For hele tiden å avstemme med markedet hva som er riktig pris, har prosjektene reell mulighet til å kjøpe varer og tjenester hos andre for inntil 20 % av volumet. Samarbeidsavtalen har som intensjon å være markedets gunstigste innen området, sier Askjer.