Økt salg i Block Watne

Også i Block Watne hadde vi økt ordreinngang både i april og mai. I april økte ordreinngangen med 41 prosent mens den økte med 21 prosent i mai. Dette gjelder virksomheten i Norge, sier informasjonsdirektør Elisabeth Landsend til Byggeindustrien.

 

- Når det gjelder april-tallene må vi trekke inn påskeeffekten, men utviklingen er interessant, sier hun. Vi er nå meget spent på junitallene. I Block Watne bringer vi salgstallene hver måned.

- Vi går ikke ut med hvordan ordrene fordeler seg hva hustyper angår, men det er tydelig at det er mange mennesker som fortsatt ønsker å kjøpe sine egne hus, sier hun.

 

Om Block Watne
Block Watne er en av Norges ledende boligbyggere. Virksomheten omfatter kjøp og utvikling av tomteområder, samt utbygging og salg av boliger for privatmarkedet. Block Watne har totalt bygget mer enn 84.000 boliger, og leverer årlig mer enn 1 000 nye boliger.
Av 700 ansatte er 470 faglærte tømrere som arbeider i spesialiserte arbeidslag. Hvert hus bygges fra grunnen av.
Block Watne har 21 kontorer spredt over hele landet fra Steinkjer til Kristiansand. I 2006 hadde selskapet en omsetning på vel 1,5 milliarder kroner.