Cramo årets utleieselskap

Cramo er utnevnt til årets beste utleieselskap av den europeiske bransjeorganisasjonen ERA (European Rental Association) og det internasjonale bransjetidsskriftet International Rental News.

- En varm takk til all for innsatsen som har gjort Cramo til Årets beste europeiske utleieselskap, sier Vesa Koivula, som 4. juni mottok prisen på vegne av hele Cramo.

Totalt var det åtte ulike kategorier med tilknytning til utleie i denne første European Rental Award. De tre selskapene som ble nominert i klassen "Rental Company of the Year" var Boel Verhuur, Cramo og Ramirent. Cramo kom på en andreplass i kategorien "Environmental Award".

Den velorganiserte pris-seremonien foregikk på det verdensberømte Okura Hotel i Amsterdam i et trivelig miljø med store muligheter for å treffe kollegaer fra bransjen.

- Jeg er utrolig glad og stolt av at også våre kollegaer og eksterne partnere har satt pris på den kraft vi har lagt ned i å skape den nye Cramo - one Cramo. Å få prisen som Årets beste utleieselskap har krevt stor innsats fra alle, og jeg vil rette en oppriktig og hjertelig takk til samtlige ansatte, sier konsernsjef Vesa Koivula.

- At vi har vunnet denne hedersprisen innebærer ikke at vi kan koble av og slutte vårt arbeid. Det innbærer heller et bevis på at vi er på rett veg og at vi skal fortsette vegen i sann Cramoånd, sier Vesa Koivula.