Kalkulatør Mesta - Oslo

Mesta AS er Norges største entreprenørselskap innen bygging, drift og vedlikehold av vei, og hadde i 2007 en omsetning på 5,8 mrd kroner. Mesta har virksomhet over hele landet, hovedkontor på på Lysaker og regionkontorer på Lysaker, i Bodø og Bergen. Mesta har om lag 2 900 årsverk, fordelt på de landsdekkende virksomhetsområdene Anlegg, Drift, Asfalt- og materialproduksjon og Elektro.

Mesta As har en fremdriftsrettet og ekspansiv strategi som både innebærer organisk vekst og oppkjøp. I disse planene inngår konsernorganisering av selskapet og etablering av datterselskapet Mesta Entreprenør as. Selskapet vil fra starten ha 780 ansatte og en sannsynlig omsetning på kr 2,2 milliarder.

FirmaMesta AS
Fylke
SøknadsfristSnarest


Til det nye selskapet søker vi nå:


Kalkulatør - Oslo

Vi søker en kalkulatør til kalkulasjonsteamet i Oslo, som primært jobber med prosjekter innen vei og betong. Kalkulatørene inngår i team som bistår prosjekt- og anleggsledere med anbudsberegninger og kvalitetssikring av kalkulerte oppdrag.

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:
* Kalkulasjon av anleggsprosjekter
* Tilrettelegge for anbudsgjennomgang
* Utarbeide fremdriftsplan for kalkulasjonsarbeidet
* Delta i oppstartsmøter, overføre kalkylens forutsetninger til prosjektet.
* Utføre kalkulasjon og kvalitetssikre kalkyle før innlevering av anbud/tilbud.

Kandidatprofil
Vi søker deg som har høyere teknisk utdannelse og erfaring fra kalkulasjon eller prosjektledelse i entreprenørbransjen, eller sammenlignbare bransjer. Du bør være forretningsorientert, analytisk, strukturert og ha gode IT-kunnskaper.

Alle aktuelle kandidater må også kunne identifisere seg med Mestas verdier: Helheltsansvar, Ærlighet, Fokus og Endringsvilje

Er du den vi leter etter kan vi tilby deg utfordrende oppgaver med gode muligheter for faglig og karrieremessig utvikling.

Arbeidssted: Lysaker

Søknadsfrist: Snarest

For utfyllende informasjon om stillingen, ta kontakt med Tove Gartland i Assessit, mob 958 99 755. Søknadsinnlevering gjøres på www.assessit.no  

Vis flere stillinger: