Lederskifte i Hünnebeck Norge

Bjørnar Iversen er utnevnt til ny administrerende direktør i Hünnebeck Norge etter Glenn Hovde.

Bjørnar Iversen (45), som er utdannet sivilingeniør, har overtatt ledelsen av Hünnebeck Norge, som leverer forskalings- og stillassystemer til byggenæringen.

Med virkning fra 27. mars 2008 avløste han Glenn Hovde som administrerende direktør. Hovde har ledet bedriften i fire år med kyndig hånd. Med Bjørnar Iversen har Hünnebeck Norge sikret seg en erfaren leder som tidligere har ledet flere bedrifter med suksess.

Iversen studerte maskin- og produksjonsteknikk i Narvik før han i 1994 startet sitt eget ingeniørkontor med tyngdepunkt på utvikling, konstruksjon og markedsføring. I tillegg har han omfattende lederutdanning fra Forsvaret og det private næringsliv. Han samlet først noen års erfaring som prosjektleder før han i 1998 overtok ledelsen i elektronikkbedriften Capinor. For ca. åtte år siden gikk Iversen over til byggvareindustrien og arbeidet før overgangen til Hünnebeck Norge som konsernsjef hos betongprodusenten Johan G Olsen Betong AS. I tillegg har han hatt styreverv i forskjellige bedrifter innenfor betongindustrien.

Iversen bringer ikke bare med seg erfaring fra byggesektoren, men er også godt kjent med kravene som stilles til bedrifter som opererer på den internasjonale arenaen. Med sin overgang til Hünnebeck Norge ønsker 45-åringen å videreutvikle bedriftens sterke posisjon på det norske markedet.

- Vår ingeniørkompetanse er vår styrke. Denne setter oss i stand til reagere individuelt på de ulike utfordringene forbundet med hvert enkelt byggeprosjekt, og utvikle skreddersydde løsninger, sier Iversen.

Hünnebeck Norge, med hovedkontor på Skedsmokorset utenfor Oslo samt ytterligere to avdelingskontorer, hører til de ledende tilbyderne av forskalingssystemer, sikringsprodukter og tilbehør til betongelementindustrien i Norge. Foretaket er siden 1984 en del av Hünnebeck Gruppen med hovedkontor i Ratingen, Tyskland som har en nesten 80 år lang tradisjon. 

Siden 2005 hører Hünnebeck til Harsco Corporation med hovedsete i Harrisburg i Pennsylvania. Sammen med søsterselskapene SGB (UK) og Patent Construction (USA) utgjør Hünnebeck Segment Access Services som hadde 7.900 medarbeidere og 1,4 milliarder amerikanske dollar i omsetning i 2007.