AF bygger mer på Tvillingskolene

AF Gruppen har fått i oppdrag av Undervisningsbygg Oslo KF om å bygge- og rehabilitere det siste byggetrinnet på Tvillingskolene i Oslo.

I disse dager ferdigstiller forretningsenheten AF Byggfornyelse det første byggetrinnet på Tvillingskolene Oppsal og Vetland. Den nye avtalen omfatter byggetrinn to som omfatter to bygg på til sammen ca 3000 kvm. Avtalen har en verdi på MNOK 75 eks. mva. Byggestart er medio juni 2008 og arbeidet vil pågå frem til primo august 2008.

Tvillingskolene holder til i en utpreget paviljongskole og funksjonsarealene er spredt på fire bygninger. Dette særpreget skal man bevare i de ombygde skolene. Prosjektet har vært delt inn i to byggetrinn og omfatter totalrehabilitering og riving og nybygg for til sammen 720 elever. Arbeidene skal utføres mens skolen er i full drift.

- AF har under gjennomføringen av første byggetrinn vist at de har dyktige folk som leverer god kvalitet innenfor avtalte tidsfrister. Undervisningsbygg er derfor fornøyde med at AF også vant anbudskonkurransen om byggetrinn 2. Det som ble avgjørende for at AF fikk jobben, var at de leverte en meget godt gjennomarbeidet plan for arbeidene i tillegg til en konkurransedyktig pris, sier prosjektleder Knut Magne Mork i Undervisningsbygg, og ser frem til et fortsatt godt samarbeid med AF på Tvillingskolene.

- Vi ønsker å samarbeide videre med Undervisningsbygg og er derfor veldig fornøyd med at de har valgt å utvide vårt oppdrag på Tvillingskolene. Som landets største leverandør av rehabilitering og byggfornyelse har vi bygget opp en kompetanse, fleksibilitet og gjennomføringsevne som vi opplever at kundene etterspør, sier Pål Egil Rønn, konsernsjef i AF Gruppen.