Prosjekteringsleder Norske Stålbygg

Norske Stålbygg AS er en totalentreprenør som utvikler, prosjekterer og oppfører næringsbygg i hele landet. Vår fremgang de senere år er basert på nært samarbeid og tillit hos landsdekkende aktører. Vårt kontor ligger i Sandefjord, men våre oppdrag er i hele landet. Bedriften har meget sunn økonomi og er et heleiet datterselskap av Veidekke ASA. Bedriften har ca 42 ansatte og en ordrereserve på ca 150 mill. kroner. Omsetning i 2007 var på 250 mill. kroner. Norske Stålbygg AS er en totalentreprenør som utvikler, prosjekterer og oppfører næringsbygg i hele landet. Vår fremgang de senere år er basert på nært samarbeid og tillit hos landsdekkende aktører. Vårt kontor ligger i Sandefjord, men våre oppdrag er i hele landet. Bedriften har meget sunn økonomi og er et heleiet datterselskap av Veidekke ASA. Bedriften har ca 42 ansatte og en ordrereserve på ca 150 mill. kroner. Omsetning i 2007 var på 250 mill. kroner.

FirmaNorske Stålbygg AS
Fylke
Søknadsfrist10.06.2008

Vår virsomhet er i stabil vekst og vi søker  

PROSJEKTERINGSLEDER

Våre kunder sier vi er gode på mange ting....

Vil du være med på laget?

Som prosjekteringsleder hos oss vil du få en sentral rolle i bedriften og være en viktig bidragsyter for at våre totalprosjekt skal bli vellykkede. Du får ansvaret for en krevende prosess som omfatter alle delene i prosjektet i en tidlig fase. Du må derfor ha "pondus" og være en løsningsorientert pådriver.

Det å skape langsiktige relasjoner og koordinere mange aktører er en viktig forutsetning for å skape gode resultater og trives i jobben. Du har relevant og bred erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Din formelle kompetanse bør være ingeniør / sivilingeniør.

Vi ønsker oss en leder som både søker interessante og utfordrende oppgaver, og som vektlegger et miljø med fokus på redelighet og nytenkning. Det er viktig for oss at du kan identifisere deg med og være en pådriver av våre kjerneverdier.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, velordnede arbeidsforhold og stor grad av frihet innenfor gitte rammer. Kompetanseutvikling er et viktig satsningsområde og vi vektlegger både faglig og personlig utvikling.

For nærmere opplysninger om stillingen, ta gjerne kontakt med Norske Stålbygg AS v/ adm.dir. Hans Gunnar Dokken 95 76 27 76 eller Odins Øye AS v/ Berit Stemshaug 91 63 47 15.

Vi ber deg sende en kortfattet søknad med CV til berit@odinsoye.no  så snart som mulig og innen 10.06.2008

 

Vis flere stillinger: