AF vil selge Kilen Brygge

Tregt leilighetssalg gjør at AF Gruppen nå vil kvitte seg med prestisjeprosjektet Kilen Brygge i Sandefjord.

Det er AF Gruppen via AF Skandinavia som eneeier av Kilen Bygge AS med flott beliggenhet helt uti sjøen i havnene i Sandefjord. Totalt er 160 leiligheter ferdigstilt. 85 av disse er knyttet til Kilen Brygge Pir 2 hvor salget nå går tregere enn planlagt. Derfor er 28 av disse leilighetene fortsatt ikke solgt.

Sandefjord Blad kan melde at AF Gruppen i flere måneder har vært interessert i å selge seg ut av prosjektet. Det har derfor i den senere tiden blitt gjort flere salgsfremstøt, men interessenter skal ha trukket seg.

Adm. direktør Knut Heinitz i Kilen Bygge opplyser til avisen at AF ikke er nødt til å kvitte seg med prosjektet. Samtidig sier han at det er vanskelig å fastsette en bestemt pris på et prosjekt som består av usolgte leiligheter, tomter, utbyggingsrettigheter samt fremtidig potensial.

Heinitz sier også at det er en helt naturlig prosess for AF Eiendom, som er ett av de fem virksomhetene i AF Gruppen, å kjøpe, utvikle og selge prosjekter. Hva som nå vil skje med det store utbyggingspotensialet, avhenger av den videre utviklingen.