Spennende med OBOS

OBOS med konsernsjef Martin Mæland ved roret kjører offensivt ut om dagen. Nå står Bergen for tur. Tidligere er det besluttet å satse på prosjekter både i Stavanger og Trondheim. I Bergen har OBOS gått sammen med det kjente entreprenørselskapet Br. Ulveseth. Det kan bli svært interessant å følge med i det som skjer nå.

 

OBOS har vist at de har evne til å utvikle seg både i gode og i mindre gode tider. Virksomheten er full av penger, men også full av kunnskap. Det er kanskje dette som har gjort at man har kommet dit hvor man er i dag. Det er mange som nå er spente på hva som skjer. For vår del tror vi at flere byer om ikke lenge kan få OBOS-etableringer. Dette kan være med å vitalisere boligmarkedet flere steder. OBOS er veldig opptatt av å finne frem til de rette leilighetstypene.

Det skal spesielt bli morsomt å se hvordan samarbeidet mellom Martin Mæland og Atle Ulveseth blir. Dette er to gamle ringrever som har solid bakkekontakt, men som også har evnen til å tjene penger. Det er sikkert ikke alle i Bergen som er like fornøyd med denne "forlovelsen". Men det tror vi ingen av de to herrer bryr seg noe om.