Arbeider med ny BMArena

Fra å være et åpent studium på slutten av 90- tallet, har sivilingeniørstudiet Bygg- og Miljøteknikk ved NTNU blitt et prestisjetungt studie som krever gode karakterer.

Dette har blitt realisert gjennom en rekke tiltak og et godt samarbeid mellom fakultetet på NTNU, næringslivet og studenter. Et av disse tiltakene er prosjektet BMArena.

Bygg og Miljødagen, også kjent som BM-Dagen, har lenge eksistert som møteplass for byggenæringen og byggstudiet på NTNU. Som videreføring av dette ble BMArena arrangert for første gang ifjor i samarbeid med BM-dagen. Dette er et arrangement hvor bygg-studenter på NTNU og næringslivet møtes. Næringslivet får presentert seg og studenter får sett og hørt hva næringslivet har å by på.

- Onsdag 22. oktober arrangeres BMArena for andre år på rad. BMArena har som mål, over tid, å etablere seg som hovedarena for kontakt mellom bygg- og miljøteknikkstudenter og næringslivet, sier Stian Mundal, promoteringsansvarlig for BM-Arena.

I år blir BMArena gjennomført sammen med BM-Dagen fra kl 1200 og ut kvelden. For at alt skal være på ett sted arrangeres BMArena i arealene utenfor forelesningssalene som blir brukt til BM-Dagen.

Overskuddet fra BMArena blir et viktig bidrag til 3. klasses hovedekskursjon, som i 2009 går til Malaysia.

For mer påmeldingsskjema, program og yttligere informasjon se: http://www.bmarena.no/

Påmelding innen 1.oktober til booking@bmarena.no