Konsernsjef

Mesta AS er Norges største entreprenørselskap innen bygging, drift og vedlikehold av vei, og hadde i 2007 en omsetning på 5,8 mrd kroner. Mesta har virksomhet over hele landet, hovedkontor på Lysaker og regionkontorer på Lysaker, i Bodø og Bergen.
Mesta har om lag 2 900 årsverk fordelt på de landsdekkende virksomhetsområdene Anlegg, Drift, Asfalt- og materialproduksjon og Elektro.

FirmaMesta AS
Fylke
Søknadsfrist10.06.2008

Mesta har en framtidsrettet og ekspansiv strategi som både innbærer organisk vekst og oppkjøp. I disse planene inngår konsernorganisering av selskapet. Adm. direktør Kyrre O. Johansen fratrer fra høsten og Mesta søker derfor

Konsernsjef

 

Stillingen
Den nye konsernsjefen vil være ansvarlig for implementeringen av ny konsernmodell og for å videreutvikle en bedriftskultur som understøtter selskapets mål. I tillegg vil lønnsomhetsforbedrende programmer ha sterkt fokus. Konsernet er forsatt i en fase hvor inntjeningsaspektet blir prioritert og hvor alle selskaper skal fokusere på god forretningsmessig kontroll med kontrakter og prosjekter.

Personen
Rett person må ha gode strategiske evner og kunne lede en høyt kvalifisert ledergruppe. Aktuell kandidat er resultatorientert, har trolig mer enn 10 års erfaring fra toppledelse og kan vise til gode resultater fra en større, veldrevet organisasjon.

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt styrets leder Frode Alhaug på tlf 906 44 875 eller Steinar A. Hopland, HOPLAND & Co., på tlf. 924 836 00.
Søknad sendes til HOPLAND & CO ved Monique Lacoste på e-post: mla@hoplands.no  innen 10. juni 2008

 

Vis flere stillinger: