Har du vunnet startlisens til Birken?

Som annonsert i Byggeindustrien og her på bygg.no har vi sammen med Norcem og maxit bestemt oss for å trekke ut 11 vinnere av startlisens i årets Birkebeinerritt på sykkel. Finn ut om du har vunnet her.

Rittet finner sted lørdag 30.august og går mellom Rena og Lillehammer.

Trekningen har funnet sted og følgende 11 var de heldige denne gang:

Lars Hamsdokka, Hamsdokka og Pedersen
Bjørn Glatved Jenssen, Arkitektstudio
Lars Ankersten, Larsen Entreprenør
Lars Joacim Jacobsen, Veidekke
Odd Inge Aaheim, Anlegg Øst
Ole Jørgen Aagaard, Dr.techn. Olav Olsen
Ole Johan Krosby, Flexit
Arve Kjøll Olsen, AF Bygg Øst
Pål Rogne-Renna, Veidekke
Skjalg Sørhaug, Veidekke
Magnar Søhagen, Martin M. Bakken

- Vi skulle så gjerne ha gitt bort enda flere lisenser, da pågangen etter plasser var meget stor også denne gang, men vi kommer helt sikkert tilbake med nye trekninger av plasser til de ulike Birkebeinerarrangementene i årene som kommer, sier Ragnar Sandin i Byggeindustrien.

Han minner om at Byggeindustrien, maxit og Norcem også skal trekke ut en del startlisenser til Birkebeinerløpet senere i høst.

Send en mail til firmapost@bygg.no og meld din interesse. Forutseningene er at du er ansatt eller har en relasjon byggenæringen og at du ikke allerede er påmeldt.

- Til de som fortsatt ikke har fått plass i årets ritt, så har vet vi at det fortsatt finnes noen muligheter. Bl.a. så er det et Grete Waitz Team i regi av Aktiv mot Kreft som selger plasser til årets ritt. Nærmere informasjon om dette finner du på www.aktivmotkreft.no, sier Sandin.

De som har blitt trukket ut vil bli kontaktet i nærmeste fremtid.