Prosjektledere og anleggsledere

Knut Skutle as Entreprenørforretning er en mellomstor entreprenørbedrift med ca 110 ansatte og en omsetning på ca 250 mill.kr. med arbeidsområde i Oslo og omegn. Vi har 60 års erfaring innenfor yrkesbygg, boliger og byggfornyelse. 

FirmaKnut Skutle AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

  

Prosjektledere og anleggsledere

- nye muligheter!

Vårt selskap er inne i en spennende utvikling, og vi søker nå en prosjektleder og en anleggsleder til spennende prosjekter.

Som prosjektleder har du fullt økonomisk og teknisk ansvar, herunder prosjekteringsledelse og kontraktsansvar overfor byggherre og underentreprenører. Stillingen inngår i selskapets ledergruppe.

Søkere bør ha relevant erfaring fra entreprenørvirksomhet, alternativt fra byggherresiden. Vi søker fortrinnsvis sivilingeniører/ingeniører, men søkere med solid praktisk erfaring fra byggevirksomhet kan også være aktuelle.

Som anleggsleder vil du få totalansvar for drift av en av våre større byggeplasser.

Vi søker kandidater med solid erfaring fra entreprenørvirksomhet. God økonomisk forståelse samt IT-forståelse er nødvendig. Vi søker fortrinnsvis ingeniører, men også håndverkere med relevant erfaring og noe tillegsutdannelse kan være aktuelle.

Stillingene byr på interessante utfordringer i et solid selskap med et godt navn, et trivelig arbeidsmiljø og en enkel organisasjonssturktur. Vi kan tilby meget konkurransedyktige betingelser.

Er du i tvil, ta en telefon til Kjell Furulund, 91 38 09 48!

Søknad sendes til kjfurulu@online.no

Merkes prosjektleder/anleggsleder

Vis flere stillinger: