Ufattelig dumt fra Skatt Øst

Det finnes nærmest ikke grenser for hva en del skattefolk kan få seg til å foreslå. Nå vil skattemyndighetene i Hedmark skattlegge Birkebeinerarrangementet. I neste omgang er det vel Norway Cup som skal tas. Dersom frivilligheten får til noe, så kommer altså skattemyndighetene med sine sultne hender. Vi synes at dette forslaget ikke bare er trist, men uforskammet dumt. Nå må denne etaten begynne å skjerpe seg.

Vi er enig med Frode Kyvåg i Norway Cup som på Dagsrevyen gikk sterkt ut mot de famøse forslagene.Dersom dette blir en realitet, mente Kyvåg at idretten burde ta en ukes streik. Det tror vi ikke gjør noen som helst inntrykk i skattevesenet.

Det som skremmer er at en del mennesker i skatteetaten får seg til å komme med slike idotiske forslag. De må snarest få klar beskjed fra Finansministeren om at forslaget bør trekkes. Vi mener at det må begraves for all fremtid.

Her bygges det opp kjempearrangement som får anerkjennelse verden over. Det har tatt år å bygge opp slike arrangement. Det har vært mange tårer - det har vært mye blod, slit og svette. Så skal noen skattemennesker med et pennestrøk ødelegge alt. Nei, slikt kan ikke det norske folk finne seg i. Men vi lurer også - hvilket system har vi skapt som avler slike byråkrater?