Bugge til Peab Norge

Lillann Bugge (47) er ansatt som konsernadvokat med hovedvekt på entrepriserett, i Peab Norge AS. 

Som konsernadvokat i Peab vil Lillann blant annet utarbeide og kvalitetssikre kontrakter og anbud samt bistå ved eventuelle tvister. Hun vil også være tilgjengelig for prosjektene når det er behov for det.

Lillann er utdannet jurist fra universitetet i Oslo. Hun kommer fra Advokatfirmaet Schjødt DA, hvor hun er advokat og partner. Tidligere har hun også arbeidet som advokat i Entreprenørforeningen - Bygg og Anlegg (EBA), hvor hun bl.a. i noen år var forhandlingsleder for entreprenørside for revisjonen av NS3430 (som senere ble til NS8405 og NS8406). I tillegg bisto hun EBAs medlemsbedrifter med juridiske spørsmål og tvister. Lillann har også holdt en rekke kurs i de juridiske standardkontraktene samt byggherreforskriften og offentlige anskaffelser.

Lillann har også bakgrunn fra Olje- og energidepartementet, hvor hun arbeidet med konsesjonstildelinger for letelisenser på norsk sokkel samt med revisjon av petroleumslov og -forskrift.

– Jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på de oppgavene som stillingen innebærer, sier Lillann. – Jeg kjenner bygge- og anleggsbransjen godt fra både tiden i EBA og som advokat i Schjødt, og håper at jeg med min juridiske kompetanse og erfaring kan bidra til å ivareta Peabs interesser. Jeg ønsker at skal være en lav terskel for Peabs medarbeidere til å ta kontakt ved eventuelle problemstillinger og spørsmål.

Lillann tiltrer den nye jobben 18. august i år.