Deloitte Advokatfirma DA rykker oppover

Deloitte Advokatfirma DA har rykket oppover på listen i flere kategorier av den internasjonale advokatrangeringen Chambers Europe 2008, en av verdens mest prestisjefylte rangeringer av advokatfirmaer. 

Deloitte Advokatfirma DA har rykket opp til Band 2 (nest høyeste nivå) på skatt, og har kommet inn på listen på Band 4 innen Real Estate.

- Dette var en god nyhet og en bekreftelse på fremgangen for oss, sier Tore Paulshus, Partner og leder av Deloitte Advokatfirma DA.

Chambers & Partners har i dag offentliggjort sin rangering av de beste advokatkontorene i Europa. Dette er en meget prestisjefylt rangering som svært ofte danner grunnlag for vurdering og valg av advokatforbindelse. Også årets rangering domineres av de største advokatkontorene i Norge, og endringene fra fjorårets rangering er moderate. Deloitte Advokatfirma DA har imidlertid gjort flere viktige sprang oppover.

Chambers rangerer de beste firmaene og enkeltadvokatene i ulike kategorier. På hvert nivå er det bare 2-4 firmaer og personer som tas med, slik at listen totalt sett rangerer de 10-15 beste på sitt område. At et advokatfirma rykker oppover på listen anses som en solid anerkjennelse av kompetansen og prestasjonene til det aktuelle firmaet. Deloitte Advokatfirma DA går opp ett nivå på skatterådgivning, opp til Band 2 (nest høyeste nivå). Flere av partnerne i Deloitte har også kommet på listen over de individuelt beste, Rolf J. Saastad er på nivå 3 og Tore Paulshus er på nivå 4. Deloitte Advokatfirma DA har også for første gang etablert seg på listen for fast eiendom. Firmaet er på nivå 4, mens Thorvald Nyquist er individuelt rangert på nivå 3.

- Vi er meget godt fornøyd med disse resultatene, sier Tore Paulshus, partner og leder av Deloitte Advokatfirma DA.

– Vi er et advokatkontor med lavere profil enn mange av våre konkurrenter, men vi mener selv at vi er blant de absolutt beste i de områdene vi satser på. Vi hadde for så vidt ventet å ligge i toppen på skatt, der er Chambers-kåringen bare en bekreftelse av tidligere kåringer som ITR og Legal 500. Vi er imidlertid godt fornøyd med at vi også har kommet inn på listen som de beste i Norge innen Real Estate, som har vært et viktig satsningsområde for oss.