Birkenlisens til KleppHus

Påtroppende daglig leder i KleppHus, Wiggo Gilje har fått birkenlisens fra sponsoratet til Norcem - maxit - Byggeindustrien.

Gilje har allerede startet med første fellestrening torsdag 08.05 sammen med resten av teamet fra Velux Isola maxit.

Vinteren er over og det samme er spinningtimene inne på Elixia Tennisland hver torsdag. Team Velux Isola maxit har gjennom hele vinteren hatt fokus på styrketråkk, innleid profesjonell hjelp har ført til et meget høyt nivå blant rytterne i byggebransjen i Rogaland.

Oddgeir Eikeskog i Øster Hus er krystallklar på at Birkebeinerrittet og Nordsjørittet er det store sportslige målet for sesongen 2008. Oddgeir Eikeskog som er leder for Øster Hus Gruppen har ingen problemer med å motivere medarbeiderne til å tråkke skikkelig til for å oppnå både de økonomiske og sportslige målsetningene i konsernet. De sportslige målsetningene i år går ut på å komme raskere over fjellet fra Rena til Lillehammer enn Magne Iversen i maxit.
Sistemann som nå er trukket inn for å styrke denne muligheten er påtroppende daglig leder i KleppHus, Wiggo Gilje. Han har tidligere hatt en karriere som markedsansvarlig i DBS Sykkel og er en meget god syklist.

Medlemstallet i Team Velux Isola maxit har nå passert 165 ryttere, den store medlemsøkningen i år skyldes en ny sykkelgruppering i Haugesund som har meldt seg inn. Byggebransjen i Haugesund ønsker å vise kolleger i sør at også de kan komme raskt frem på sykkelen. Nordsjørittet den 14.06 vil vise hvilke del av Rogaland som har de beste syklistene i byggebransjen.

Torsdagstreningen den 08.05 var helt utrolig, det stilte ca. 60 ryttere opp kl. 1800 i nydelig solskinn og 20 grader for å trene. Gruppen ble delt i 2 basert på styrkeforhold, ca. 30 stk i hver gruppe.

Marton Digernes i Velux og Magne Iversen i maxit er lederne på de aller fleste treningene.