Daglig Leder

Hetlandhus AS er en tradisjonsrik norskeiet boligbygger. Bedriften er en del av BWG Homes ASA, og skal markedsføre og selge eneboliger produsert for Hetlandhus AS av konsernets svenske datterselskap.
BWG Homes utvikler, selger og bygger boliger i Norden. Konsernet har mer enn 1300 ansatte, og omsatte i 2007 for vel 3,2 milliarder kroner, med meget god resultatmargin. BWG Homes ASA er notert på Oslo Børs, og omfatter foruten Hetlandhus AS firmaene Block Watne AS, Myresjöhus AB og SmålandsVillan AB
Hetlandhus har vært eiet av Block Watne AS siden 1993, men det har ikke vært aktivitet i bedriften de siste årene. BWG Homes ønsker nå å revitalisere Hetlandhus, samt å ivareta det sterke merkenavnet selskapet fremdeles har i store deler av Norge.

FirmaHetlandHus AS
Fylke
Søknadsfrist15.05.2008

DAGLIG LEDER, Hetlandhus
 

Oppbygging av boligleverandør i Norge

I denne forbindelse søker vi etter en salgsorientert- og kommersiell entreprenør. Vår nye daglige leder må være selvgående og motiveres av utfordrende og ambisiøse mål.

Stillingen vil medføre markedsføring, oppbygging av en tilpasset salgsorganisasjon, og forhandlinger med underleverandører som vil bistå i produksjonen.

Vi ser etter kandidater med erfaring fra entreprenør eller boligbransjen. Høyere utdannelse vil være en fordel, gjerne med en kombinasjon av økonomiske- og tekniske fag.

Den nye daglige leder vil få en selvstendig lederrolle i et solid og profesjonelt konsern. Daglig leder for Hetlandhus rapporterer til konsernsjef i BWG Homes.

Spørsmål om stillingen kan rettes til vår rådgiver Hans Holter-Sørensen i Habberstad AS, på telefon 41 43 18 47.

Søknad merket Hetlandhus, sendes innen 15. mai til rekruttering@habberstad.no

Vis flere stillinger: