Bosch kombinerer to sager

Den nye kombinasjonssagen GTM 12 Professional fra Bosch kombinerer gjæringssagen med bordsirkelsagen til én sag med fokus på presisjon og motorstyrke. 

Den nylanserte kombinasjonssagen GTM 12 fra Bosch samler bruksmulighetene til gjæringssagen og bordsirkelsagen i en multifunksjonell ”allround”-sag, som kan skilte med høy presisjon og styrke. Den skjærer en 4” bjelke uten problemer, til tross for at den kun veier 22 kilo, skriver Bosch i en pressemelding.

Den lave vekten gjør den desto enklere å transportere til byggeplassen. Når jobben skal gjøres, sørger den integrerte laseren for at det er lett å arbeide presist på millimeteren. Laseren viser nøyaktig skjærelinjen i materialet, mens den integrerte lampen sørger for at jobben kan utføres under dårlige lysforhold, og også når det er mørkt.

To i én
Allsidigheten i GTM 12 tilbyr et bredt spekter av bruksmuligheter. Når den blir brukt som gjæringssag klarer den snitt på 48 grader, mens skråsnitt kan foretas med opp til 47 grader. I tillegg til fleksibiliteten i utformingen, er sagen utstyrt med en 1800 watt motor, som gjør at den lett skjærer gjennom store bjelker opp til 4”.

Som bordsirkelsag håndterer sagen en skjærehøyde på opp til 51 millimeter. Også her er presisjon nøkkelordet: Via paralellanslaget sikrer sagen at utskjæringer av selv lange tre- og laminatplater foregår effektivt og nøyaktig. Parallelanslaget sørger i tillegg til sikker transport, når den monteres over kappeskiven.

Driftsikkerhet og kraft
Den nye sagen er tilpasset bruksbehovet til alle profesjonelle håndværkere som setter pris på driftsikkerhet, kraft og funksjonalitet. Den sterke motoren og den store graden av fleksibilitet, gir brukeren et enestående stykke verktøy, som til fulle lever opp til dagens håndverkeres krav til utstyr.

I likhet med de to andre sagene fra BOSCHs Benchtop-serie, kan GTM 12 monteres på arbeidsbenken GTA 3700. BOSCH Benchtop serien teller nå i alt åtte profesjonelle verktøy.