Over 100 000 lesere

Byggeindustrien kan nå glede seg over å ha mer enn 100 000 lesere. Det har den siste tiden vært en eventyrlig utvikling på nettsidene, men også bladet øker. I april var det 57 300 unike brukere på bygg.no og de andre nettstedene. Den kraftige økningen skyldes at det nå presenteres en rekke nyheter fra mediahuset Byggeindustrien - nyheter som er blitt tatt meget godt i mot.

 

Den 17. april ble www.hage.no

presentert i sin nye form. Denne siden er allerede blitt mektig populær. Vi har også lansert Bygg-TV og Hage-TV. Skjønt på dette området er vi foreløpig på krypestadiet. Vi er også meget aktiv på en rekke andre områder.

Vårt engasjement når det gjelder Birken har selvsagt tilført oss en rekke nye lesere. Det samme har fotokonkurransen som nå virkelig får fart seg i og med at fotofestivalen Nordic Light er i gang. Sammen med BNL er Byggeindustrien en av hovedsponsorene for denne festivalen.

I forbindelse med lanseringen av hage.no har vi også selv kjørt en større markedsføringsaktivitet på bl a store nettsteder som VG. Alt dette har løftet oss opp i en ny divisjon blant landets nettsteder.

Om kort tid kommer vi også med en kraftig oppdatering av våre nettsider mot Hus Bolig Hytte Energi. Samlet vil vi da gjennom tidsskriftet Byggeindustrien, bygg.no, hage.no og boligogenergi.no ha en store bredde. Vi dekker både den profesjonelle del av byggenæringen - og det brede lag av kunder.

Når det gjelder tallene fra bygg.no i april, registrerer vi mer enn 652 923 sidevisninger og det var 161 254 besøk på sidene. Det betyr at det er mange faste lesere som er inne på et stort antall sider - hver dag!