Vi gir bort 11 lisenser til Birken-rittet

Byggeindustrien, maxit og Norcem gjentar suksessen fra før jul og vi vil trekke ut ytterligere 11 som får hver sin personlige startlisens i årets Birkebeinerritt.

Rittet mellom Rena og Lillehammer går av stabelen lørdag 30.august.

- Vi opplevde en formidabel respons før jul da vi gjorde en tilsvarende aktivitet, og vet at de som ble trukket ut ble veldig glade. Selv om vi ikke klarer å gi plass til alle som ønsker så synes vi det er hyggelig å kunne glede 11 nye personer sier Ragnar Sandin, markedssjef i Byggeindustrien.

Arrangørene har siden den gang etablert FredagsBirken som gir plass til ytterligere 5 000 syklister fredag 29. august, men det dekker på langt nær etterspørselen da ventelisten inneholdt over 10 000 navn kort tid etter at påmeldingsfristen løp ut i fjor høst.

- Så vi håper og tror at mange setter pris på at vi her kan gi ansatte i byggenæringen et lite håp om fortsatt mulighet til deltagelse i årets ritt. Vi i Byggeindustrien, maxit og Norcem føler i hvertfall at interessen er meget stor sier Sandin.

Forutsetningen for å være med i trekningen om en plass er at du jobber i byggenæringen og sender oss en mail med din "søknad" til firmapost@bygg.no innen 20. mai.

Det presiseres at plassen må benyttes av den som blir trukket ut og at den ikke kan overdras til noen andre. Trekningen vil bli foretatt noen dager senere slik at alle som blir trukket ut skal få beskjed i løpet av mai måned. Vinnerne vil også bli kunngjort på www.bygg.no

Dersom du allerede har en startlisens i årets ritt, så kan du ikke være med i denne trekningen.